Stakenbergerhout 68, 3845 JG Harderwijk
T 06 19048905

Carbon laser peeling

specialist in het verwijderen van tatoeages

De carbon laser peeling is ontzettend populair en is zeer effectief voor het verminderen van rimpels, grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser stimuleert zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wat deze behandeling zo effectief maakt. Behandelingen die worden uitgevoerd met de carbon lens zijn pijnloos

Carbon peeling is VEILIG en PIJNLOOS.

Waarom Carbon Laser Peeling?

  • Diepe reiniging van de huid
  • Verminderen van rimpels en lijntjes
  • Egaliseren van de huid
  • Verminderen van Acne
  • Activeren van de Fibroblasten
  • Verhogen Collageen en Elastine productie
  • Verkleinen van grove poriën
  • Verminderen van littekentjes

De behandeling

We starten de behandeling met een goede reiniging van het gezicht. Daarna wordt het product (carbon créme vol met vitaminen en mineralen) aangebracht en na ca 10 minuten droogtijd starten we de laserbehandeling.

De Carbon Laser Peeling stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden vernieuwd, de huid wordt zichtbaar verstevigd en fijne lijnen verminderen.

De laser verwarmt de aangebrachte carbon en verdampt deze van de huid af en neemt daarbij ook onzuiverheden en dode huidcellen mee. Het resultaat is dat de huid gezuiverd wordt en strak trekt. Na de laserbehandeling reinigen we de huid opnieuw en sluiten we de behandeling af met een verzorgende créme.

Een Carbon Laser Peeling wordt uitgevoerd met onze Q-Switch ND Yag Laser. Door middel van warmte bouwt de huid collageen op. Collageen is een eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel.

Na de behandeling

De huid kan na de behandeling wat strak en licht gezwollen aanvoelen, dit verdwijnt al snel na de behandeling en is heel normaal. Het is dan ook van groot belang dat je de huid insmeert met een goede beschermende spf30 houdende créme. Ook is het advies om de eerste 48 uur na de behandeling geen sauna of zwembad te bezoeken. Let ook op met de zonnestralen, bescherm je huid met een goede créme.

De behandeling richt zich op de diepere huidlaag zonder de bovenste huid te verdunnen of beschadigen. De behandeling is veilig!

Je kunt deze behandeling eenmalig laten doen maar ook in een kuur. Je kunt nog weken na de behandeling het effect ervaren. We informeren je graag tijdens je eerste behandeling.

Neem contact met ons op voor een vraag of het maken van jouw afspraak. 
Wij werken uitsluitend op afspraak!

Carbon Laser Peeling is volledig pijnloos. De duur van een behandeling is ca 30-60 minuten. Voor een optimaal resultaat is een kuur aanbevolen, klik hier voor de tarieven

Ik wil een afspraak

WhatsApp chat