Stakenbergerhout 68, 3845 JG Harderwijk
T 06 19048905

Er gebeurt helemaal niks

specialist in het verwijderen van tatoeages

Er gebeurt helemaal niks. Vol goede moed start jij aan een traject van laserbehandelingen want nu wil je toch echt van een tattoo af. Zou zo’n behandeling pijn doen? Ben ik snel van de tattoo af?

Laserbehandeling

De laser geeft hele korte impulsen van een hoge energie die gericht is op het donkere pigment van de tatoeage. De straal van de laser breekt de ingekapselde inktdeeltjes zodat de inktdeeltjes heel klein worden. De inktdeeltjes worden met elke behandeling kleiner gemaakt en worden door het lichaam zelf, in de weken (tot zelfs een jaar) na de behandeling, opgeruimd. Na meerdere sessies zal de tatoeage meer en meer vervagen.

spijt van je tatoeage

Geduld, het verwijderen heeft tijd nodig

Een tatoeage zetten is zo gebeurt, je ziet direct resultaat. Als de tattoo genezen is dan worden de kleuren wat minder fel en de tatoeage meestal nog mooier. Het lichaam ziet de inkt als niet lichaamseigen en gaat alle fijne deeltjes inkt direct opruimen, in de loop van de tijd wordt een tatoeage dan ook lichter en vervaagt een klein beetje.

Voorbeeld

Helaas gaat het verwijderen maar langzaam. Je hebt echt geduld nodig. We verhogen de intensiteit van de laser langzaamaan zodat we steeds beter de overgebleven inktbolletjes kunnen vernietigen en het lichaam, via de afvalstoffen, kan deze weer opruimen.

Een wekelijkse laserbehandeling heeft ook weinig zin, wij behandelen de plek elke 6-8 weken. De intensiteit van de laser wordt bepaald naar hoe jouw lichaam op de behandeling reageert. Hoe is de hersteltijd van de behandelende plek, of er al een verwijdering aan de gang is. We maken ook elke behandeling foto’s van de tatoeage want dan pas kun je goed zien dat er meer gebeurt dan jij denkt. Dit kan een lijntje zijn die ineens dunner is of verdwenen. De stappen gaan soms snel en soms trager.

Er gebeurt helemaal niks

Je gaat wennen dat de tatoeage lichter wordt en je vergeet snel hoe de tattoo er voor behandeling uit ziet. We bekijken elke keer samen met jou de gemaakte foto’s en de verschillen. Heb geduld, het totaal verwijderen van de tattoo heeft gewoon tijd nodig. Wij houden rekening met 8-10 behandelingen voor totale verwijdering. Dit is een gemiddelde, jij kunt geluk hebben dat hij eerder weg is of de pech dat het iets langer gaat duren.

Er gebeurt helemaal niks is dus niet helemaal op zijn plaats, laten we samen de foto’s bekijken en vertrouw op onze professionaliteit en kennis. Wij doen ons best om je voldoende te informeren en gaan met zorg met jouw huid om.

Heb jij spijt van een tatoeage maak dan een afspraak voor jouw intake. Je kunt zelfs direct na je intake starten met de eerste laserbehandeling. Een afspraak op korte termijn is mogelijk.

Volg je Laser mijn Tatoeage weg ook al op Facebook en Instagram?

WhatsApp chat