Stakenbergerhout 68, 3845 JG Harderwijk
T 06 19048905

Gaaaap

specialist in het verwijderen van tatoeages

Gaaaap, het is wel heel stil in de laserstudio. Geen tatoeages verwijderen en ook geen carbon peelings.

De studio is in ieder geval tot 28 april nog gesloten. We hopen van harte dat er dan een nieuw positief bericht komt van het kabinet/RIVM wanneer we weer vol aan de gang kunnen met laseren. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte.

In tussentijd …

In tussentijd zie je wel dat de gelaserde tatoeage steeds lichter wordt want het proces van verwijderen gaat gewoon door. Dit kan zelfs tot een jaar duren, dus wees gerust. Je lichaam krijgt nu wat extra tijd om de afgebroken deeltjes inkt af te voeren. De nieuwe impuls komt weer na je volgende laserbehandeling. Heb je deze al gepland?

Iedereen met een afspraak heeft een persoonlijk berichtje ontvangen, zo sta jij direct al in de agenda ingepland.

Actie tatoeage verwijderen

Er zijn een aantal acties die lopen om jouw tatoeage te verwijderen. Dit geldt nog zeker heel 2020. Start jij met je behandeling dan blijft dit tarief gegarandeerd per laserbehandeling.

  • Kleine tatoeage tot ca 10 cm2 – 35 euro per laserbehandeling.
    Er is weer plek op zaterdag 6 juni 2020. Schrijf je in en start jouw laserbehandeling.
  • Betaal 60 euro per laserbehandeling voor het verwijderen van een tribal op je onderrug van maximaal 15 cm breed. Maak gelijk een afspraak.
  • Carbon Peeling: 180 euro voor 3 behandelingen. Deze laserbehandeling kan op elk moment in het jaar plaatsvinden, zelfs op een warme zomerdag. Je betaald het totaalbedrag bij je 1e behandeling.

Zie ik je snel?

Ik hoop van harte dat ik je snel weer mag ontvangen in de laserstudio. Vermaken jullie je nog een beetje? We boffen natuurlijk extra met dit prachtige weer, ik stap toch wat vaker op mijn motor voor een rondje in de buurt. Achter de schermen worden de website van Nagelstudio Harderwijk en deze weer bijgewerkt. Daar is nu wat extra tijd voor.

Blijf veilig en vooral gezond en plan gerust al een afspraak in zodat je direct kan starten met het verwijderen van je tatoeage die je liever niet meer ziet. Of kies voor een fijne Carbon Peeling en geef je huid een boost die het nodig heeft.

Via de site van Nagelstudio Harderwijk kun je zelf een afspraak inplannen via de online agenda.

WhatsApp chat