Stakenbergerhout 68, 3845 JG Harderwijk
T 06 19048905

Getekend voor het leven

specialist in het verwijderen van tatoeages

Getekend voor het leven, een nieuw tv programma waarin het effect van een “foute” keus in het verleden centraal staat. Tatoeages met een naam of op een verkeerde plek. Je ziet tattoos in het gezicht, namen of grove plaatjes. Maar ook lieve bloemen die iemand in de weg staat voor een leuke job. Achter elke tatoeage zit een verhaal.

Tatoeage verwijderen

Het plaatsen van een tattoo is zo gebeurt, even naar de tattoo-artiest en je hebt weer een sieraad op je lichaam. Maar wat als je spijt krijgt of dat de tatoeage niet meer bij je past? Dan bestaat de mogelijkheid om deze te laten laseren. De inktbolletjes worden stuk geschoten door de laser en je lichaam voert zelf deze gebroken stukjes inkt af. Elke 8 weken herhalen we de laserbehandeling.

Tjop Tjop en weg

Tjop Tjop en weg is de tatoeage. Nou vergeet het maar, het verwijderen is niet zomaar gedaan. Je moet echt rekening houden met een langer lasertraject, er zijn gemiddeld 10 laserbehandelingen nodig voordat de tatoeage volledig is verwijdert. Ook zijn de kosten gemiddeld 10x meer dan het bedrag van het plaatsen. Deze kosten betaal je niet in 1x, dus elke 8 weken betaal je een laserbehandeling.

Nu nog een afspraak maken

Nu nog een afspraak maken om jouw lasertraject te starten. September/oktober is daar de perfecte tijd voor. Even geen felle zonnestralen op je huid, minder in het zwembad of de zee.

Toch is gebleken dat mensen een afspraak inplannen maar vervolgens niet naar de afspraak komen of pas heel laat afmelden. Dat is natuurlijk heel jammer, want ik reserveer een plek in mijn agenda en vervolgens komt er niemand. Dat betekent ook dat er iemand anders langer moet wachten op een afspraak. Daarom heb ik vanaf augustus een borg ingesteld. Vóór je eerste laserbehandeling betaal je 25 euro als borg. Deze zal worden ingehouden bij te late annulering (<24 uur) of als je zonder afmelding de afspraak niet volgt. Ben jij iemand die zijn/haar afspraak altijd nakomt dan wordt deze 25 euro bij je laatste laserbehandeling in mindering gebracht.WhatsApp chat