Stakenbergerhout 68, 3845 JG Harderwijk
T 06 19048905

Goede voornemens

specialist in het verwijderen van tatoeages

goede voornemens

Goede voornemens, heel veel mensen hebben ze maar wat komt er nu echt van terecht?

Spijt van een tatoeage?

Stop met voornemen, wensen en hopen en stop vooral met spijt hebben. Kom in actie want je weet dat de ongewenste tatoeage verwijdert kan worden. Blijf je niet ergeren, verstop je tattoo niet meer maar neem de stap.

Wij gaan je helpen

Wij gaan je helpen! Een tatoeage zetten geeft direct resultaat, helaas duurt het verwijderen wat langer. Gemiddeld is een zwarte tatoeage in 6-10 behandelingen verdwenen. Je hebt elke 4-5 weken een afspraak voor een laserbehandeling. Houd dus rekening met een periode van ca 1 jaar voor de tattoo volledig weg is.

Maak online een afspraak en start direct in januari 2020 met jouw laserbehandeling. Dan is deze in de zomer al aardig vervaagd en aan het einde van het jaar wellicht al helemaal verdwenen. Een gekleurde tatoeage vraagt wat meer tijd voordat deze volledig is verdwenen.

Angst en kosten?

Elk persoon die zich aanmeldt geeft dit als eerste aan. Het doet pijn en is heel duur.

Okeej, we draaien er niet omheen, laseren kan een pittige pijnprikkel geven daarom werken wij met een huidverdovende creme zodat alle scherpe kantjes er af zijn tijdens het laseren. Deze kun je via de huisarts verkrijgen. Wij geven je alle informatie in de afspraakbevestiging die je per mail ontvangt.

Je hoeft het totale laserbedrag nooit in 1 x te betalen. Je betaald per behandeling dus geen hoge bedragen in één keer. Wat de kosten per keer zijn kun je hier checken.

Actie voor het verwijderen van een kleine tatoeage

Elke maand kun je instromen op onze speciale actiedag voor het verwijderen van kleine tatoeages tot ca 10 cm2. Je betaald dan maar 35 euro per laserbehandeling (normale tarief 60 euro). Check hier de voorwaarden en de laserdata.

Goede voornemens

Start 2020 goed en maak je goede voornemens waar. Laat de ongewenste tatoeage verwijderen en kijk aan het einde van het jaar terug op een mooi lasertraject waarin je tattoo nauwelijks of zelfs niet meer zichtbaar is. Waarom wachten?

Volg je Laser mijn Tatoeage weg al op Instagram en/of Facebook?

WhatsApp chat