Stakenbergerhout 68, 3845 JG Harderwijk
T 06 19048905

Permanente Make Up (PMU)

specialist in het verwijderen van tatoeages

Wij laseren ook permanente make up van de wenkbrauwen. Deze “tattoo” is net onder de opperhuid geplaatst. Door middel van de warmte van de laser vallen de inktdeeltjes uiteen zodat de fijne deeltjes worden opgeruimd door het lichaam.

Het gemiddelde aantal behandelingen zal 1 – 3 keer zijn voordat er niks meer zichtbaar is. We herhalen de vervolgbehandeling elke 6 weken.

Bij de wenkbrauwen moet u er rekening mee houden dat de haartjes oppervlakkig tijdelijk verschroeid worden; dit is alleen aan de oppervlakte. Met de haarwortel gebeurt niets; na 3-4 weken is de volledige wenkbrauw haar weer terug gegroeid.

Nazorg PMU laserbehandeling

Door de laser kan tot 24 uur na behandeling een reactie van de huid optreden in de vorm van warmte, lichte roodheid en uitdroging/blaasjes. 

Volg ons nazorgadvies met zorg op. Littekens komen niet van het laseren maar wel van pulken aan de korstjes. Vermijdt de volle zon zo lang het gelaserde gebied nog niet is hersteld en gebruik een goede spf bescherming.

PMU is net onder de oppervlakte van de huid aangebracht in tegenstelling tot een tatoeage.

Check onze speciale website Carbon-Peeling voor alle informatie. (Carbon Peeling is een onderdeel van Laser mijn tatoeage weg)

WhatsApp chat