Stakenbergerhout 68, 3845 JG Harderwijk
T 06 19048905

Pigmentvlekken

specialist in het verwijderen van tatoeages

Pigmentvlekken en/of ouderdomsvlekken kunnen je in de weg zitten. Met onze Yag Laser kunnen we deze verwijderen.

Behandeling

Tijdens de behandeling “schiet” de laser op de pigmentvlek, hierdoor breekt het pigment in kleine deeltjes die door het lichaam zelf worden afgevoerd. Er zal een klein korstje ontstaan op het behandelde gebied, hierin zal ook een deel van het pigment vestigen en daarna met het korstje “van de huid afvallen”.

Kleine pigmentplekken zijn soms al na 1 behandeling verdwenen, voor grotere gebieden en dieper pigment zijn meerdere behandelingen nodig (gemiddeld 2 – 5 behandelingen). Een eventuele vervolgbehandeling voor de pigmentvlekken vindt plaats na 4 weken.

Na de behandeling zal de huid wat rood en iets gezwollen zijn. Dit is volkomen normaal en trekt na een uur weer weg. Wel dien je rekening te houden met korstjes die zich zullen vormen op de gelaserde plek, deze verdwijnen vanzelf.

Het is van groot belang dat je daarna de huid goed beschermt met een hoge SPF créme tegen de UV stralen. Kijk hier wat het tarief is om een pigmentvlek weg te laten halen? 
Pigment zal zich blijven vormen op de huid, je zult altijd een goede dagcréme met een SPF gebruiken om nieuwe plekjes te voorkomen.

WhatsApp chat