Stakenbergerhout 68, 3845 JG Harderwijk
T 06 19048905

Tatoeage verwijderen

specialist in het verwijderen van tatoeages

Tatoeage verwijderen

Tatoeages zijn populairder dan ooit, in alle stijlen en maten. Toch kan het voorkomen dat je spijt hebt van een tatoeage die je ooit hebt laten zetten. Eentje van vroeger of een naam die je liever niet meer op je lichaam draagt. Er is een oplossing; laat de tatoeage verwijderen. Je kunt ook de huidige tattoo laten vervagen zodat je er daarna een mooie nieuwe kan laten zetten. Het maakt het coveren ook makkelijker.

Spijt van een tatoeage?

Een tatoeage is sneller gezet dan verwijdert. Start jouw lasertraject en zie de tattoo langzaam verdwijnen. .

Start jouw lasertraject
Tatoeage verwijderen

De behandeling

De laser geeft hele korte impulsen van een hoge energie die gericht is op het donkere pigment van de tatoeage. De straal van de laser breekt de ingekapselde inktdeeltjes zodat de inktdeeltjes heel klein worden. De inktdeeltjes worden met elke behandeling kleiner gemaakt en worden door het lichaam zelf, in de weken (tot zelfs een jaar) na de behandeling, opgeruimd. Na meerdere sessies zal de tatoeage meer en meer vervagen.

Aantal

Het aantal behandelingen die je nodig hebt hangt af van de diepte, kleur en leeftijd van de tatoeage. Gemiddeld zijn dit 10 behandelingen

Pijnprikkel

De behandeling wordt pijnlijk ervaren, niet vergelijkbaar met het plaatsen van de tatoeage. Ik adviseer dan ook om een huidverdovende creme te gebruiken. Zodra het laseren stopt dan is direct de pijnprikkel verdwenen. 

Huid

De huid op de gelaserde plek zal wat opgezwellen, dit verdwijnt binnen een paar uur tot een dag.

Nazorg

Je ontvangt na je eerste behandeling een complete uitleg met nazorgadviezen.

Vragen?   Veel vragen zijn al voor je beantwoord 

Veelgestelde vragen
WhatsApp chat